Vad gör jag?

Skrivet den 4 Apr, 2017 under Personligt | Inga kommentarer

Ledsen för dålig uppdatering här. Men livet står definitivt inte still. Dagarna går, alldeles för fort, och jag undrar ibland vad jag gör. Jo, jag skriver, jag skriver om. Jag ratar och jag börjar om. För jag märker att ju mer jag skriver desto kräsnare blir jag. Jag vill lyfta texten, jag vill bli bättre. Och det är roligt att redigera, så då får det ta tid.
Vad gör jag mer?
Jag fortsätter att fungera som mentor för personer inom kommunikationsområdet. Vi pratar varumärke, kommunikation, förändringsarbete, internt kommunikation, och ledarskap. En process som är utvecklande för båda parter. Jag finns bland annat hos Sveriges Kommunikatörer.
Dessutom är det vår, och vi ska så småningom flytta (och det betyder rensa), och jag längtar till landet.
Och jag ska fira vänner som släpper böcker, och vänner som fyller år. Och snart är det påsk.
Livet.

Lämna en kommentar