Vad gör du?

Skrivet den 19 Jan, 2015 under Personligt | Inga kommentarer

Någon som såg En resa för livet igår på 7:an? Jag berörs alldeles galet mycket och önskar vi kunde hjälpa alla. Det är ju förskräckligt hur barn har det i andra delar av världen. Jag såg den lille pojken som gick halvnaken runt på fabriksområdet. Flickan som arbetade med att montera gångjärn 12 timmar per dag och pojken som gjorde skruvar 14 timmar per dag. Jag grät. Och så barnen på barnhemmet som ändå hade det rätt okej. Så som alla borde ha det.

Jag är fadder och månadsgivare till SOS-Barnbyar. Det har jag varit länge. Jag kommer att fördubbla mitt bidrag varje månad nu. Läkare utan gränser fick ett bra bidrag till julen. Och jag köper UNICEF:s julkort. Jag är stödmedlem i Tjejzonen – som arbetar för att förebygga psykisk ohälsa hos unga tjejer (dessutom arbetat som volontär och suttit i dess styrelse under många år). Och visst skulle jag kunna göra mer. Speciellt för barnen. Tack 7:an för ett bra program!

Vad gör du?

image

 

Lämna en kommentar