Tillbaka till verkligheten

Skrivet den 19 Jan, 2016 under Personligt | Inga kommentarer

Hej Sverige. Hej kylan. Hej verkligheten. De stora helgerna är över och batteriet ska vara laddat. Tio dagar i Kerala, med yoga och ayurvedisk kost (jag har bara fuskat lite), blev en riktig rivstart för kropp och själ. När jag kommit över jetlag och en borttappad natts sömn är vardagen här igen. Dessa vackra vardagar. Dessa spännande vardagar.

Jag vet inte om det är ett ålderstecken men jag tänker att vi behöver dem, vardagarna. Och att de kan vara precis lika härliga och spännande som en äventyrsresa till andra sidan jorden. Det handlar om att fylla dem med rätt saker. Stort som smått. Att hitta en balans mellan rutiner och spänning. Det kan vara ett trevligt telefonsamtal, det kan vara ett vykort, ett möte, eller något alldeles särdeles banbrytande. Eller bara en dag när jag slipper fundera så mycket. Idag ägnar jag dagen åt att försöka plugga in det laddade batteriet och dra igång motorn igen. Planera för en vår med balans i själ och hjärta. Goda tankar och karma ska balansera fart och energi.

Min verklighet handlar just nu om boklansering och planering. I mitten på mars kommer min tredje bok, På andra sidan gatan. Det är med spänning och tillförsikt jag snart får möta läsarnas omdömen. Det går redan nu att bevaka boken på AdLibris, här. Är du intresserad av läsexemplar, recexemplar, eller nyfiken på releaseminglet som hålls den 17 mars? Hör av dig!

IMG_1635

Lämna en kommentar