Tekniskt miffo och dagens hjälte

Skrivet den 4 Feb, 2015 under Personligt | Inga kommentarer

Å vad jag önskar att jag hade en liten tekniktomte boende under mitt skrivbord. Någon som poppade upp när det blir problem. Och bara fixade, så där. För det blir problem. Så fort man har en dator, en telefon eller något som det står on/off på så blir det jobbigt. Och dyrt! Och tid tar det.

De senaste dagarna har jag nu slagits med wordpress, som efter att jag skrev om flyktingförläggningen utanför Axvall, inte längre vill vara vän med mig. Och den vill absolut inte visa statistik på hur många som läst. Sen började diskmaskinen hosta. För ett par veckor sedan var jag tvungen köpa ny tvättmaskin. Routern gick sönder. Och för att inte tala om alla j-la glödlampor. Aldrig att man råkar ha rätt lampa hemma när en går sönder.

Nej det var bättre förr. Tacka vet jag stearinljus och gåspennor.
Hälsningar från ett surt tekniskt miffo
PS. Dagens hjälte heter Elias och han jobbar på supporten på FSData. Gissa om han är trött på mig?

IMG_1117

Lämna en kommentar