Tävlingen förlängs – vinn bokpaket

Skrivet den 27 Aug, 2016 under Personligt | 5 kommentarer

Tipsa om stilen – vinn bokpaket.

I ett tidigare blogginlägg utlyste jag en tävling i samband med min medverkan i TV3:s nya programserie, Hjälp! Jag har inget att ha på mig.
Jag lottar ut tre bokpaket med mina tre böcker. (Två i pocket, en inbunden.)
Dessvärre har de sociala medierna varit emot mig under ett par veckors tid (Facebook spärrade mitt konto) så tävlingen har inte fått chans att spridas. Men nu är problemet löst och jag förlänger sista tävlingsdatum till den 2 september. Ni som redan lämnat tävlingsbidrag får dubbla vinstchanser i dragningen. (Och jag har skrattat gott åt några av era stilförslag.)

För att vara med och tävla:
1. Ge oss ditt bästa stiltips. Hur ska en författare se ut?
2. Dela inlägget på valt socialt media, hashtagga #författarlook
3. Tipsa en vän om tävlingen
Tävlingen avgörs av mig, Susanne Ahlenius från Hoi-förlag och Marthina Elmquist, Ophelia Publishing.

Programmet där jag får en ny stil sändes den 24 augusti kl 19.30 på TV3.

image

5 Kommentarer

 1. Jessica
  29 augusti, 2016

  Nerifrån och upp som jag tänker en författare:
  pumps
  svarta strumpbyxor

  Reply
  • Jessica
   29 augusti, 2016

   rosa knytblus
   glasögon på nästippen

   lägger ut på FB som jessicasundberg1

   Reply
  • Jessica
   29 augusti, 2016

   svart knälång kjol

   Reply
 2. Christina Frisberg
  31 augusti, 2016

  En författare ska se ut precis hur hon/han vill, ju mera personlig stil desto bättre, man kan ha ett ”signum” typ att alltid bära speciella örhängen eller alltid bära sjal, eller boots, eller illrött läppstift o dyl det kan bli en ”liten grej” av det som återspeglar just din personlighet 🙂
  Klart jag vill vara med i utlottningen och gillar & delar vidare tävlingen.

  Reply
 3. Pia Lerigon
  1 september, 2016

  Jag har funderat mycket på det där: Hur ser en framgångsrik författare ut? Kvinnorna är ofta mycket läckert klädda i högklackade boots och kläder som ser ut att vara klippta och skurna för dem. Männen kan se ut lite hur som helst. Så vad är knepet? Jag tror inte det hänger på kläderna, i varje fall inte enkom – det handlar om så mycket mer. Det viktigaste är ju att du skriver böcker som folk gillar att läsa. Men för att få läsare måste du våga och orka marknadsföra dig. Och för det krävs uthållighet, jävlar anamma, personlighet och en glädje att dela med sig. När det kommer till stil så har jag inga tips annars än att plocka fram det främsta hos dig själv och framhäva det med kläderna. Vet du inte hur du framhäver dina bästa sidor så ta hjälp av en stylist. Varför inte? Det är kul. Och glöm inte att sträcka på dig. Det är min stora akilleshäl. Alla som mött mig vet att jag sitter och står och går som en hösäck. Jag försöker tänka på det och rätar på ryggen, men i nästa stund har jag fullt fokus på något annat och så är hösäcken tillbaka. Jag önskar att jag alltid kunde sitta och stå och gå med rak rygg. Sådär snyggt rak som de flesta kända författare har. Men så tänker jag: Det jag inte har i utseende får jag kompensera med personlighet och så ger jag allt. Det funkar rätt bra det också. Stort lycka till nu med din författarkarriär. Kram Pia

  Reply

Lämna en kommentar