TÄVLINGEN ÄR AVGJORD

Skrivet den 18 Maj, 2016 under Om skrivande | Inga kommentarer

GRATTIS ALLA VINNARE! Nu har vi dragit vinnarna i tävlingen som funnits på min författarsida på Facebook under lite mer än en vecka. Fem vinnare får var sitt signerat exemplar av På andra sidan gatan i brevlådan. Vinnarna har meddelats via Facebook.
Och… vinnarna är… Lydia Sleyman, Ulrika Patron, Pirjo Iso-Aho Hildebeck, Carola Lind och Gunilla Buder. Stort grattis!
Tack för att ni gillat, taggat och delat. Jag hoppas att ni ska få en skön lässtund i sommar. I hängmattan, solstolen eller på en solvarm klippa. Grattis igen!

Du som inte vann men som blivit nyfiken på boken. På andra sidan gatan finns att köpa i alla Akademibokhandlar i Sverige, på Adlibris, Bokus och CDON. Vill du köpa ett signerat exemplar hör du av dig till mig – kontaktinformation finns på min hemsida.

”Boken är en fantastisk berättelse om kärlek och människors inneboende godhet som går rakt in. Den väver intelligent och medmänskligt in problematiken kring dagens flyktingström, vilket gör den till en viktig och tidsmässigt mycket aktuell bok. Språket har både styrka och självförtroende.” Skriver Bibliotekstjänst i sin recension (häfte 10, 2016).

IMG_8911.JPG

Lämna en kommentar