Söndag med pratplanering

Skrivet den 27 Apr, 2014 under Om skrivande | Inga kommentarer

Det är en alldeles ljuvlig söndag i slutet av april och vi har pysslat runt i trädgården, förberett för uteliv. Utemöblerna är på plats, grillen förberedd och gräsmattan är klippt. Jag har förberett ett bokprat och jag har haft ett upplyftande samtal med min redaktör om manus till bok nummer två. Saker och ting faller på plats. Bok nummer två håller på att hända.

På veckans gäst på Ann Ljungbergs sida berättar jag lite mer om det här med att skriva bok nummer två. Vi får väl se om upplevelsen av att släppa bok nummer två blir annorlunda från debuten. Den 14 november smäller det. Lägg datumet på minnet.

Men innan jag tar tag i redigeringen av bok två så hinner jag möta läsare och bokintresserade många gånger om. Redan imorgon faktiskt. Jag kommer att finnas bland hyllorna på Brommaplans bibliotek kl 18. för att berätta om min bok och mitt skrivande. Har ni vägarna förbi, tid över, vore det kul att ses! Välkomna!

IMG_1099

Lämna en kommentar