Slutet eller början?

Skrivet den 23 Dec, 2016 under Personligt | Inga kommentarer

Det är dags att ta adjö av 2016. Och snart ska vi säga hej och välkommen till 2017. Ett utmärkt tillfälle att summera och sätta mål. Jag rekommenderar alla att göra det. Du behöver inte dela men skriv ner för din egen skull. Det gör jag, om inte annat för att nästa år kunna reflektera över hur jag tänkte och hur det blev, och varför… det brukar vara rätt omtumlande. Kanske nådde jag mina mål, kanske hände det oförutsedda saker som gjorde att det blev annorlunda? Allt går att lära av.

När jag nu söker råd inför hur 2017 kommer att bli läser jag att det enligt kinesiskt horoskop är Tuppens år. Tuppar är plikttrogna och kämpar modigt. De är viljestarka, har gott självförtroende, extroverta och tar ibland på sig för mycket arbete, står det. Nåväl, för mig som är född under kaninens år låter det som om 2017 kan bli kämpigt. Vi kaniner fungerar inte så bra ihop med tuppar. Vi är enligt horoskopet lugna, omtänksamma och sårbara. 🙂 Ja, ni ser själva hur mycket man kan lita på den vägledningen. Jag tror jag får strunta i horoskopet och fundera vidare.

Så, målet är att få vara frisk (det har varit lite småsjukt i vår familj det här året), att min familj får vara frisk, och att jag kan locka fram små positiva vindpustar som kanske tar mitt skrivande i rolig riktning. Mer om det framöver.

Jag önskar er alla några fantastiska lediga dagar!

Lämna en kommentar