Skrivkramp, idétorka och födelsedagsfest

Skrivet den 24 Nov, 2010 under Okategoriserade | Inga kommentarer

En tom skärm stirrar på mig. Varken fröken Andersson eller Wille Weber (som bor i min nya historia) vill göra något väsen av sig idag. Kanske har de gått i idé? Det enda rätta en sådan här ruskig novemberdag. Fröken Andersson kan inte ta sig ut på sina höga klackar och Wille Weber (eller Grillen som han kallas – för att han röker så mycket) har bunkrat cigg för flera dagar. De sitter still, stirrar rakt fram och har lika mycket idétorka som jag denna dag.

De ska inte gå på födelsedagskalas. Det ska jag. Jag ska fira en av Sveriges varmaste kvinnor ikväll. Ständigt ung, ständigt vacker. Hylla den som hyllas bör och hon hör definitivt till den kategorin. Som få har hon modet att stå upp för att hon blir äldre och hon tar dessutom stolt och glad emot vänner och släkt som vill dela hennes födelsedagsglädje. Precis som sig bör när man fyller år.

Lämna en kommentar