Sagt om Bara människor

”Vilken bok. Fängslande och intressant och hela tiden vill man fortsätta. Men jag vill veta mer på slutet. När kommer fortsättningen?”

”Vilken härlig bok! Den var verkligen tänkvärd och för många människor att känna igen sig i. Bravo!”

”Jag skulle vilja sätta mig ner och prata med dig om din bok, för man känner igen sig så mycket. Om hur det var på tonårstiden till exempel. Någon sa eller gjorde något som faktiskt blev kvar som en stor tagg. Det är mycket man kan fundera över när man läser din bok.”

”Om man kan definiera ”a good read”  genom att man tänker på figurerna mellan lästillfällena och undrar hur det ska gå för dem när man slår igen sista kapitlet – då är din bok just det – ”a good read”. Jag är glad att du skriver på en uppföljning.” 

”Vilken fantastisk bok. Du skriver både intressant och spännande, med bra tempo och underbara karaktärer.”

”Du skriver så BRA och till en väldigt bred publik utan att det blir tråkigt på något sätt. Din bok kommer att bli en bra tv-serie. Du är duktig och påläst! Känns genuin! Klok!”

”Nu har jag läst din bok. Den lämnar mig verkligen inte oberörd. Längtar redan efter nästa bok.”

”Har nu läst ut din härliga bok. Den var verkligen tänkvärd och en bok för många att känna igen sig i. En fantastisk bok med en klurig historia och målande personbeskrivningar.”

”Nu har jag läst din bok – och det finns bara ett problem med den. Att det inte finns en fortsättning. Jag vill veta mer. Jag tycker verkligen jag känner huset på Smedjegatan och människorna som bor där. Längtar efter nästa.”

”Det är mitt i natten och jag måste bara skriva och säga att jag knappast kan lägga ifrån mig boken”.