Regn och skrivtid

Skrivet den 11 Aug, 2014 under Om skrivande | 3 kommentarer

Jag har börjat skriva på manus till min tredje roman. Lite mer än halvvägs in i ett råmanus är jag. Alltså mycket som återstår. Helt galet tycker många, min andra finns ju inte att köpa ännu. Men eftersom nummer två är klar så tar jag mig an en ny historia. En kärlekshistoria den här gången, som spränger gränser.Älskar vi alltid av kärlek, eller finns där andra orsaker?

Dessutom inkluderar jag ett aktuellt och svårt samhällsproblem. Kanske tar jag mig vatten över huvudet? Men tanken är att gestalta verkligheten som den är, med både det ljusa och det mörka, utan att ta ställning. Jag vet inte om jag lyckas. Det blir du som läser som får avgöra det, så småningom. För där är lång väg kvar. Och jag tänker ta god tid på mig. Vill att det ska bli bra.

Åter söker jag motsatser för att beskriva kontraster. Tidigare har det varit småstad och storstad som mötts, nu är det andra krafter som väger sig mot varandra. Ingenting är rätt eller fel. Det är bara annorlunda, och människor väljer att använda sig av olika verktyg för att nå sina mål.

IMG_3486

 

 

3 Kommentarer

 1. Anna
  11 augusti, 2014

  Hej.
  Kan du försörja dig på försäljningen av din första bok? Hur många har du sålt?
  Hälsn, Anna

  Reply
  • Anne Liljeroth
   11 augusti, 2014

   Hej Anna!
   Nej jag kan absolut inte försörja mig på försäljningen av min första bok. Runt 2000 tror jag.
   Hälsningar Anne

   Reply
 2. Anna
  13 augusti, 2014

  Tack för svar! Lycka till – jag ska läsa Bara människor i höst.
  /Anna

  Reply

Lämna en kommentar