Piraterna är besegrade

Skrivet den 5 Sep, 2016 under Personligt | Inga kommentarer

Pirater, på nätet, på sociala medier, överallt finns de. De stjäl energi, fokus och framför allt tid. Så otroligt lätt – hopp bara så har något handlat på ditt konto, eller skutt så fungerar inte kontakten med omvärlden längre. Så utsatt, så oskyddad man är. Sannolikt för att man inte vet att skydda sig tillräckligt, för att man är naiv, och okunnig. Jag erkänner mig till allt.

Den senaste månaden har jag fått känna på piraternas attacker, både på min Facebooksida och här på min blogg. Gudskelov finns det änglar och kunniga personer när man ropar på hjälp, men hjärtat hinner bli oroligt, hjärnan hinner brinna. Och mycket annat blir lidande.

Men nu ska även den här sidan vara fri från ”skadlig kod” som mitt webbhotell kallar det. Den sprider inga virus, bara mina ord – och de är inte skadliga. Nej istället vill jag fortsätta sprida budskapet om böckers nytta, om behovet av feelgood, och om hur viktigt det är att vi tar hand om oss själva, och varandra.

Ha en fin måndag!
image

Lämna en kommentar