Mindfulness á la Ernst

Skrivet den 2 Sep, 2015 under Om böcker | Inga kommentarer

Nog försöker jag leva klokt, vara glad för det lilla och se till att njuta av vardagen, men så hinner livet ikapp och jag sitter där med stressen upp över öronen. Jag rusar iväg till yogaklassen och dricker ytterligare en kopp kaffe för att jag tror att den hjälper mig att vara alert. Det är då en liten påminnelse om vad som är viktigt i livet kan göra stor skillnad.

Ett par kloka ord, ett leende eller kanske en hand som kramar min. Jag älskar att bli påmind om att livet handlar om det lilla i vardagen, att det finns så mycket att uppskatta på livets väg.

Igår var det release för Ernst Kirchsteigers bok Lyckan i det lilla. Och ett bättre påminnelseverktyg kan man inte få. ”Är man avslappnad nog att sitta och titta på en nyckelpiga en stund slipper man äta magmedicin till hösten”, skriver Ernst.

Kan man annat än älska Ernst! Här med Carina Nunstedt som gjort ett fantastiskt jobb med att få ner Ernst klokheter i en vacker bok.

image

 

Lämna en kommentar