Köp en bok till Valentine

Skrivet den 8 Feb, 2016 under Om böcker | Inga kommentarer

Alla hjärtans dag närmar sig med stormsteg. Denna amerikanske sedvana som blivit ett tillfälle att hylla kärleken och kanske köpa något fint till dem man håller av. Ett vykort, en chokladask, eller varför inte en bok? Jag tycker ju att det finns tusen anledningar att välja det sista 🙂

En bok kan vara så många olika saker. Bara en gest, underhållning, kunskap, eller den kan vara ett budskap. Det sägs att det är med våra handlingar vi visar vilka vi är. Så mord och elände borde väl ändå vara förbjudet att ge bort om man vill berätta för någon hur mycket man tycker om personen? Den bör väl handla om känslor, kanske om kärlek? (Vi pratar ju ändå om Alla-hjärtan).  Vad vill du att en Alla-hjärtans-dag-bok ska innehålla?

Så vill jag slå ett slag för våra bokhandlare. De behöver sina kunder. Köp en bok av en författare som inte ligger innanför dörren i travar. Okända författare behöver läsare, och kan ge oväntade upplevelser. Ta dig tiden att fråga efter en bok. Ge bort en bok, med en tanke. Det betyder mer än ett hjärta i röd gelé, och håller för evigt.

Är du nyfiken på mina böcker så finns de säkrast hos nätbokhandlarna. Adlibris, eller Bokus. Du kan även köpa dem direkt från mitt förlags distributionspartner. Här.

IMG_1094

 

Lämna en kommentar