Jag har fått feedback!

Skrivet den 16 Maj, 2012 under Okategoriserade | 2 kommentarer

Idag har jag haft möte med en lektör. Hon har läst och gett mig ett utlåtande, som det så fint heter. Och GUD vad mycket energi jag har nu! Vill bara sätta mig och skriva, skriva, skriva!
Så här börjar hennes utlåtande: ”Först och främst vill jag säga att jag tycker att Bara Människor är ett ovanligt välskrivet och genomarbetat manus om att vilja göra upp med det förflutna, ett kammarspel med en fastighet i en mindre stad som fond.”
Och någonstans där svimmade jag!
Men visst kan det bli bättre, det finns saker att jobba på. Dramatiken om inte annat. Och det ska det bli. Mer ångest, fler tvångstankar, fler slitningar mellan det onda och det goda. Jo då!
Det finns hopp! Det finns kraft! Det finns massor av idéer! Så med start måndag, kära vänner, så är jag inte anträffbar på ett par veckor. För då flyttar jag in i Saga Widerbecks huvud igen, för att få henne att leva ut, känna hat och medkänsla, gråta och skrika lite mer. Kanske få lite dåligt samvete också. Ska bli kul.
See ya!

2 Kommentarer

 1. Ann
  16 maj, 2012

  Åhh så härligt, jag ser fram emot den i tryckt form. För att inte tala om tvåan 😀

  Reply
 2. Ylva
  17 maj, 2012

  Vad spännande att du skriver en bok! Ser fram emot att läsa.
  Kram
  Ylva

  Reply

Lämna en kommentar