I väntan på… antologin är snart här

Skrivet den 21 Okt, 2015 under Om skrivande | Inga kommentarer

Vänner, läsare och intresserade! Jag sliter mitt hår i vånda över redigering och planering av ny bok till våren. Men så landar en trevlig nyhet där jag bidragit på ett hörn. Läslycka för många, av många, med ett gott syfte!

Årets julklapp! Den 11 november släpps novellantologin med titeln I skuldens skugga. Ett antal författare har fått förmånen att fritt tolka temat, och initiativet kommer från Litet förlags Nina Larsdotter. Här finns noveller skrivna av Viveca Sten, Varg Gyllander, Linda Olsson, Lars Wilderäng med flera, med flera. Jag har bidragit med en novell som heter Friendship.com. Hela överskottet går till stiftelsen Min stora dag, som hjälper barn med svåra sjukdomar att för en dag slippa tänka på sin vardag, och få leva sin dröm. Läs mer om dem på Min stora dag.org. En helt fantastisk julklapp, för ett facilt pris! Köp flera!

Du kan redan nu förhandsboka antologin på AdLibris eller på Bokus.

12096511_1640046076257786_7793417991211819963_n

Lämna en kommentar