Hur ser du ut – du som är författare?

Skrivet den 10 Aug, 2016 under Personligt | 2 kommentarer

Jag erkänner. Jag ser för sjaskig ut när jag skriver. Mjukisbyxor, osminkad, håret i en tofs mitt på huvudet och oftast framåtlutad i en helt okvinnligt ihopsjunken ställning. Eller nedsjunken i soffan. Försoffad helt enkelt. Och det är klart att min omgivning reagerat, vad trodde jag? Mest kanske min modeintresserade son.

Så en fin eftermiddag i maj ringde det på dörren. Jag öppnade och möttes av ett helt tv-team. Kameror, ljud, ljus, script, projektledning och programledare. ”Hej”, sa den vackra Carolina Gynning på klingande skånska. ”Vi har hört att du behöver hjälp med att se över din garderob, få en fräschare stil som passar dig som författare, helt enkelt.” Och sen rasslade det på.

Den 24 augusti sänds det avsnitt i vilket jag får hjälp att hitta min nya stil som författare. ”Det måste ju synas att du är författare”, som Gynning sa. Hjälp jag har inget att ha på mig, heter programserien som kommer visas på TV3, måndag-torsdag kl 19.30 med start 22 augusti.

Ut ur garderoben åkte de söta blusarna och de mönstrade klänningarna. In hängdes istället… Ja det får ni se. Jag fick två kul dagar med Gynning och stylisten Li Gadd Dackås innan filmteamet packade ihop och gav sig av.

image

2 Kommentarer

 1. Ann
  10 augusti, 2016

  Åh vad kul, det ska jag kolla på

  Reply
 2. Emilia Blixt
  2 september, 2016

  hon har gamla kläder.

  Reply

Lämna en kommentar