Gäst i Sunshinepodden

Skrivet den 28 Feb, 2016 under Personligt | Inga kommentarer

Sveriges i särklass största nätverk för kvinnor heter 4good. Det drivs av två härliga och imponerande tjejer, Carina Sunding och Marie Thorslund. Jag har haft förmånen att följa 4good på deras resa, sett hur de växt och utvecklats. Jag har inspirerats av gäster på olika 4good evenemang under åren, där människor berättat om sina livsval och utmaningar. De här mötena har varit som små andrum i vardagen.

Så en riktig höjdpunkt för mig är att få berätta att jag nu fått förmånen att vara gäst i nya avsnittet av Sunshinepodden. Nu kan du höra mig berätta om livsval, karriär, krasch och – naturligtvis – om författarskap och om min nya bok ”På andra sidagn gatan”.

Vill du veta mer om 4good så kan du signa upp i nätverket här. Det är garanterat ett härligt sammanhang att vara med i.

image

Lämna en kommentar