Förmånen att längta

Skrivet den 24 Jul, 2015 under Om skrivande, Personligt | Inga kommentarer

Jag läser vännernas statusuppdateringar på Facebook och de flesta handlar just nu om vädret. Det blåser (håll i hatten), det regnar (sitter inne och myser), eller det är stekhett (är i södra Europa). De flesta längtar efter sol och bad, andra får oss andra att längta efter sol och bad. ”Åh så skönt det ser ut.”

Jag tänker att det ändå blir bra, att det är skönt att längta lite. Jag vet ju att det ändå kommer att bli bra. Det kommer sannolikt dagar med sol och värme också. Och gör det inte det så blir det bra ändå. Vi har förmånen att göra val, att kunna göra roliga saker, trots vädret.

Har vilat från manus ett tag nu. Men tänkt. Ivrigt funderat på hur min historia kan bli ännu bättre. För jag vill ju att den ska bli bra, riktigt bra. Har fått mycket positiv feedback på bokbloggar, och från läsare, på mina första två böcker den här sommaren. Oerhört tacksam för det! Det ger energi. Så nu ska jag fortsätta utveckla mina karaktärer. Planen är utgivning i mars 2016 – gissa om jag längtar.

IMG_9112

Bilden är tagen på Playa Illetas på Formentera.

Lämna en kommentar