Femtio sidor i papperskorgen

Skrivet den 15 Maj, 2017 under Personligt | Inga kommentarer

Jag har fått feedback och feedback kan vara lika rosenskimrande som den kan göra ont. Därför är det viktigt att den får sjunka in, tänker jag, att man inte förhastar sig. Så jag har låtit det puttra. Jag har läst den om och om igen, försökt förstå, sätta mig in, tänka om. Och kommit fram till ett beslut. Bestämt mig för hur JAG vill att min historia ska te sig. För det är nog bland det svåraste med att skriva, det där med att hitta sin egen intention, sin egen röst, att lyssna men inte springa för att någon ropar.

Jag lärde mig av en chef jag hade, att man inte skulle låta andra tycka till om uttryck (i det fallet talade vi om reklam). ”Det blir bara rörigt”, sa han. ”Lita på magkänslan, och låt det ta tid.” Och visst hade han rätt.

Så nu backar jag, och gör om. Efter eget huvud. Kalla mig dum eller modig, men dagens skrivpass resulterade i femtio sidor i papperskorgen.

Lämna en kommentar