En intensiv vecka avslutas på slott och i koja

Skrivet den 5 Dec, 2014 under Om böcker, Om skrivande, Personligt | Inga kommentarer

Jag har börjat vänja mig vid att prata om mig själv, och om mitt skrivande. Jante och Luther har krympt till oigenkännlighet där de sitter på mina axlar. Att skriva är roligt, att bli läst är ännu roligare.
Att läsa om mig själv är däremot fortfarande ovant. Men den här veckan har jag verkligen fått träna. Det har varit en galet mediaintensiv vecka. Personporträtt i flera tidningar, recensioner, boktips och radioprat. Lite bilder nedan.

Nu tänker jag låta adventsfriden ta vid. Ikväll blir det julbord med vänner på fina Engsholms Slott, på söndag julmarknad på Drottningholms Slott och däremellan julbak i min egen koja.

IMG_7161.PNG

IMG_7183.PNG

IMG_7131.PNG

 

IMG_7185.JPG

IMG_7066.PNG

 

 

 

Lämna en kommentar