En bok kan förändra livet – jag berättar i Tara

Skrivet den 8 Apr, 2014 under Om skrivande | Inga kommentarer

Idag kan man köpa Tara nummer 5 i butikerna. Där finns en stor artikel om självhjälpsböcker, något som ibland debatteras vilt. Klarar man verkligen av att bara läsa sig till ett bättre liv? Fungerar de? Svaret är väl både ja och nej, om än oftast nej kanske. MEN det finns guldkorn i vimlet. I Tara berättar jag och två andra kvinnor om böckerna som bidragit till att vi vågat förändra våra liv och tänka nytt.

Ett helt uppslag fick jag för att berätta om min livskris och hur Kaj Pollaks bok, Att välja glädje var ett stöd för mig i tillfrisknandet. Jag berättar också om mitt magiska år, 2013, då jag debuterade som författare och fördjupade mina yogakunskaper.

IMG_4738

Foton: Peter Knutson

IMG_4739

Och aldrig har väl mitt arbetsrum varit så välstädat och snyggt som när fotografen kom. Och den snygga blusen; den kommer från Samsö/Samsö.

 

Lämna en kommentar