Det snackas om Linköping

Skrivet den 20 Sep, 2015 under Personligt | 2 kommentarer

Igår gick Östergötlands bokmässa av stapeln i Linköpings fina stadsbibliotek. En fin uppvärmning inför nästa helgs stora bokmässa i Göteborg. Besökarna bjöds på ett fyrtiotal utställare och mängder av programpunkter. Jag och författarkollegan Susanne Boll lastade bilen med böcker, for iväg tidigt på morgonen och kom hem mot kvällningen med ett betydligt lättare bagage.

Vi fixade bokbord, träffade kollegor och berättade för en nyfiken publik om hur vi gör och tänker när vi skapar våra romankaraktärer. Fick applåder och sålde böcker.

Men som alltid så är det mötet med läsarna som är det absolut roligaste. De som bläddrar länge, frågar och funderar, och sen kommer tillbaka och köper en bok. ”För att det lät så himla spännande.” Eller alla de som hade hört talas om någon av böckerna och nu ville köpa dem. Eller de som hade läst en eller båda och var så nöjda. Eller de som bara kom förbi för att de ville träffas IRL (in real life) efter att ha följt mig/oss på sociala medier. Vilken dag! Vilka läsare! Tack alla! Och tack Linköpings bibliotek för en väldigt bra arrangemang.

IMG_0294

IMG_0297

Sandra Gustafsson på plats med sin nya bok Hudlös

IMG_0299

Emelie Schepp med maken Henrik med nya boken Vita spår

IMG_0301

Emma Askling med sin rafflande barnböcker

IMG_0303

Göran Redin med sina två historiska romaner

 

 

 

2 Kommentarer

 1. Sandra
  20 september, 2015

  Vilka fina bilder!
  Kan tänkas att jag lånar den på mig 🙂

  Reply
  • Anne Liljeroth
   20 september, 2015

   Men självklart!

   Reply

Lämna en kommentar