Dagarna är upp och ner

Skrivet den 16 Nov, 2014 under Personligt | Inga kommentarer

Jädrans skit-jetlag! Håller igång hela dagen, försöker hålla humöret uppe, vara glad, tror mig vara trött när kvällen kommer, men kan inte somna. Och när jag väl somnat så vaknar jag klockan fyra – pigg. Ligger kvar, somnar så småningom om och klockan blir halv elva. Så kan man ju inte ha det. Dessutom… så börjar min ålder göra sig påmind. Det är INTE kul att ha klivit över 50-strecket, jag lovar. Det som kroppen reglerat med hormoner tidigare, fungerar inte längre. Så därför vaknar jag ett par gånger extra varje natt – och brinner!

Så förutom att fixa en ”liten enkel release” i veckan som kommer (ser fram emot den galet mycket), så måste googla ”vallningar” och försöka hitta en väg ut ur svett-helvetet.

Mer då? Jo tack var på p4 Radio Stockholm i torsdags för en pratstund 🙂 Det är några tidningar som kommer att uppmärksamma Vanliga människor glömmer och går vidare, här snart, och det kommer att bli en alldeles FAB släppfest på torsdag. Något lite extra, tycker jag själv. Sen är det signeringar, och bokprat i radio igen, och nya intervjuer. Med andra ord – skitkul! Dessutom skriver jag 🙂

IMG_3531

 

Lämna en kommentar