Brev från läsare

Skrivet den 2 Nov, 2015 under Om skrivande | Inga kommentarer

Det är över två år sedan min debutroman såg ljuset och mötte sina första läsare. Men den är långt ifrån bortglömd. Jag får fortfarande mejl och meddelande från människor som läser och vill berätta vad de tycker. Att de tycker om den. Det gör mig glad!

”Anne har lyckats bygga upp en lågmäld spänning där man hela tiden vänder blad för att få veta hennes hemligheter, under tiden de övriga i huset avslöjas en efter en”, skriver Ronnie.

”Jag störtläste boken och log många gånger, då jag tyckte mig känna igen både människor och skeenden. Och jag tror nästan alla kan känna igen sig i dina böcker, om de är ärliga. Jag hoppas verkligen du fortsätter i samma anda, för det behövs verkligen sådana här realistiskt-fiktiva böcker mitt i allt deckar- och fantasy-surr”, skriver Daga.

Stort tack!

image

Lämna en kommentar