Bloggåret 2014 – en dröm

Skrivet den 30 Dec, 2014 under Personligt | 2 kommentarer

Jag är en otålig typ. Ofta tänker jag att tiden står stilla, att ingenting händer, eller att saker och ting går så långsamt. Därför är ett årsslut bra. Det ger tillfälle att summera och se tillbaka.

Inför 2015 gör jag det. Jag bläddrar genom inläggen i min egen blogg och konstaterar att det hänt mycket under året som gått, att min tillvaro numera verkligen handlar om skrivandet, om skapandet. Nya manus, events, möten med andra som skriver, några resor. Vi köpte sommarställe. Bok nummer två publicerades. Bok nummer tre börjar ta form. Bok nummer fyra har fått ett synopsis. Inte trodde jag, för tio år sedan, att mitt liv skulle se ut så här.

På 4goods solskensresa till Mallorca i oktober pratade jag om att HITTA sin dröm. Att våga prova något nytt. Många pratar om vikten av att tillåta sig drömma och att förverkliga sina drömmar, men hade någon frågat mig för några år sedan så hade jag inte vetat vad min dröm var. Nu vet jag. Och nu tillåter jag mig att leva den. Från ett litet, litet frö växte den sig starkare och starkare – och plötsligt ÄR jag i min egen dröm.

Nu ska jag göra bloggåret 2015 till ett minst lika häftigt år som 2014. Det är dags att ta nästa steg i drömmen.

20140525-192658-70018455.jpg

2 Kommentarer

 1. Ann
  30 december, 2014

  Vilken underbar bild på en helt fantastisk människa. Ser fram emot att få läsa mer. Kram.

  Reply
  • Anne Liljeroth
   30 december, 2014

   Tack Ann! Gott Nytt År!

   Reply

Lämna en kommentar