Blockflöjt by Eva

Skrivet den 10 Feb, 2011 under Om skrivande, Personligt | Inga kommentarer

Jag trivs när jag få sitta i en teatersalong, lyssna på fyndigheter, musik eller en härlig monolog. Ikväll var det underbara Eva Dahlgren som stod på scenen. Med mjuk röst och inspirerande form, bilder och musik tog hon mig med på en resa genom livet. Hennes liv. Som skulle kunna vara mitt liv. Där fanns så mycket att känna igen. Till och med en ostämd blockflöjt. Och vilken humor, vilken glädje. Jag är överväldigad.

Packlistan: paraply, sjal, bomullsskjortor med lång ärm, resorb och böcker. Böcker i mängder. Tar gärna lästips. Ska finnas i pocket. Nine days to go.

Idag har det blivit lördag på Smedjegatan. Artikeln har publicerats i DN och husets invånare är upprörda av olika anledningar. Dessutom verkar fröken Andersson vara försvunnen. Ja, tangenterna fortsätter glöda.

Lämna en kommentar