Vårstädning i cellminnet

Skrivet den 7 Apr, 2011 under Okategoriserade | Inga kommentarer

En bok jag återkommer till med jämna mellanrum är Joseph Murphys ”The power of the subconsious mind”. Den måste ätas i bitar för att den ska gå att smälta. Murphy försöker, med hjälp av olika teman och perspektiv, beskriva hur vårt undermedvetna jobbar för (och emot) oss, beroende på vad vi laddar oss med, vilka tankar vi bestämmer oss för är sanna för oss. Han skriver att tankarna laddar vårt cellminne/vårt undermedvetna som sen arbetar åt oss.

Eftersom jag har ett förflutet i mobilbranschen så får ordet ”cellminne” mig att tänka på tiden på 3. Vi slet som djur för att lansera en produkt och tjänster som, i början, var klart undermåliga. ”Skit in, skit ut”, som farmor sa när vi åt godis och fick ont i magen. Men nog blev det bra så småningom, när tjänster och nät fungerade som utlovat. Och tänk om detta går att applicera även på oss själva?

Murphy skriver att vi inom loppet av 11 månader byter ut varenda cell i vår fysiska kropp. Således skulle vi på mindre än ett års tid vara helt nya personer, om vi laddade de nya cellerna med nya tankar, ny kraft och energi. Men hur gör man då? Laddar om? Ett mentalt trick som inte alltid är det lättaste. Ut med gammalt groll och in med nya fräscha tankar. Dags för vårstädning av inte bara garderober och fönster utan även av kropp och själ. Tips någon på hur detta ska gå till?

Lämna en kommentar