Världens bästa pepp-knapp

Skrivet den 16 Sep, 2013 under Personligt | En kommentar

IMG_2829

Det här är världens bästa grej. Tack Malin Dohlwitz-Strindlund för den här presenten.

När jag är klar med en uppgift trycker jag på knappen, som svarar ”that was easy”. Obetalbart skönt. Speciellt för en ensamkreatör som sitter och försöker komma loss med en marknadsplan, lista bokhandlare att ta kontakt med (vilket jag upplever som trögt – hör av er alla glada bokhandlare så gör vi något ihop!) och samtidigt skriva på nästa bok.

I helgen har jag bestämt mig för att jag är nöjd (känns ovant att berömma sig själv), ja riktigt nöjd, med de första tio kapitlen av fortsättningen på Bara människor. Gissa hur många gånger jag slog på knappen? Bara sisådär 50-60 kvar…

 

1 Kommentar

  1. Jenny
    18 september, 2013

    Vilken rolig. Sån skulle jag också behöva. 😀

    Reply

Lämna en kommentar