Välkomna på bokprat måndagen den 10 februari

Skrivet den 3 Feb, 2014 under Personligt | Inga kommentarer

Nästa måndag, den 10 februari mellan kl 19-20, bokpratar jag på Alviks bibliotek. Jag tänker berätta lite om mig själv 🙂 men också om varför jag skriver, hur jag skriver och vad som inspirerar mig. Naturligtvis ska jag berätta lite om Bara människor också, och kanske (bara kanske) kan jag avslöja lite om fortsättningen. (Som dessvärre fortfarande är utan titel – även om jag börjat bearbeta en.)

Dessutom kan jag berätta om allt arbete som ligger bakom, om våndan av att bli publicerad och om vad som händer när boken äntligen finns på riktigt.

Bara människor har bara funnits i ett halvår men många har läst och jag har fått tillfälle att möta både nyfikna som längtat efter att få läsa, och de som läst. När vi ses ska jag berätta hur det känns att få läsarreaktioner, om hur min historia engagerar och hur kul det är att möta läsare.

Jag hoppas vi ses! Välkomna!

 IMG_4003

Lämna en kommentar