UR SPÅR – här kommer jag och tänker…

Skrivet den 28 Dec, 2010 under Personligt | Inga kommentarer

Enda fördelen med snön är skidspåren. Efter visst motstånd har jag upptäckt att det är rogivande att flåsa fram i spåret. Ensam. Utan krav. Med den höga pulsen följer snabba tankar. Det fullkomligt yr fram saker i huvudet, i takt med att jag placerar stavarna framför mig. En befriande känsla. Prova!

Med mig i spåret har jag några rader ur en bok av Joseph Murphy. Han skriver om vårt undermedvetna, om hur det styrs av våra tankar (vårt medvetna) och hur vi kan ta hjälp av vårt undermedvetna för att leva ett bra liv. (Strunt, tycker nog vissa! Jag väljer att tro. Det blir roligare så!)

Här är några av hans ord på vägen:

– Tänk goda tankar och gott skall följa.
– Du har alltid möjligheten att välja.
– Låt inte andra tänka åt dig. Välj dina egna tankar och ta dina egna beslut.
– Var försiktig med dina ord.
– Tro att du har tur!

En bra tankestart på ett nytt år. Eller hur?

Lämna en kommentar