Tipsa om stilen, vinn bokpaket

Skrivet den 15 Aug, 2016 under Personligt | 4 kommentarer

Vad är ditt bästa stiltips för en bra författarlook? Bagare, snickare, läkare. De är lätta att känna igen, på kläderna. Men HUR ser en författare ut?

Stil är kul. Kläder är kul. Den 24 augusti medverkar jag i TV3:s nya programserie Hjälp jag har inget att ha på mig. Jag får hjälp att rensa garderoben och tips av stilsäkra Carolina Gynning och Li Gadd Dackås. Ny stil. Mer mig själv. En fräsch författarlook.

Nu har du chansen att vinna ett bokpaket med mina tre romaner: På andra sidan gatan, Bara människor och Vanliga människor glömmer och går vidare. Vi lottar ut tre paket!

För att vara med och tävla:
1. Ge oss ditt bästa stiltips. Hur ska en författare se ut?
2. Dela inlägget på valt socialt media, hashtagga #författarlook
3. Tipsa en vän om tävlingen och programmet på TV3, alt Viafree.se (där sänds det redan från den 15 aug.)

Tävlingen avslutas den 25 augusti. Vinnarna meddelas senast den 28 augusti. Lista med stiltips utlovas därefter. Vinnarna utses av mig, tillsammans med Susanne Ahlenius (Hoi-förlag) och Marthina Elmquist (Ophelia Publishing, litterär agent).

Men fortsätt gärna titta på Hjälp jag har inget att ha på mig. #tv3 #nystil #intebarayta #författarlook

image
image

4 Kommentarer

 1. Annica
  16 augusti, 2016

  Skinnjacka, klänning och Nike air skor.

  Reply
 2. Emma J
  17 augusti, 2016

  Hur en författare ser ut tänker jag är med en basker på sned, stor jacka till sin skrivbok, glasögon och en penna bakom örat (när de inte skriver vill säga).

  Nu hoppas jag på tur och jag har delat på facebook och tipsat…

  Reply
 3. Sanna
  25 augusti, 2016

  Basker, 60-tals snygg utanpå ”städrock”.

  Reply
 4. Anna Nordin
  29 augusti, 2016

  Det beror ju på om man är en kille eller tjej, men egentligen får man ju ha på sig vad man vill. Hemma i soffan kan man ju ha onepiece, det är riktigt skönt att sitta och skriva i, men ska man ut och sälja sina böcker vore det tjusigt för tjejen att ha converseskor, strumpbyxor,kort klänning med mönster på (tex ekorrar) och en skinnjacka.
  Man borde också visa att man stödjer något bra, tex ha ett rosa bandet på jackan. När man ändå har den stora äran att kanske påverka andra.
  En kille som säljer böcker borde ha svart skjorta, svarta byxor och röda hängslen, converseskor eller vans. snyggt! Jag hade iofs köpt en bok av någon även om dom hade vinteroverall och pälsmössa, bara boken verkade bra och människan trevlig.

  Reply

Lämna en kommentar