Till Indien med ett manus

Skrivet den 18 Feb, 2011 under Okategoriserade | Inga kommentarer

Imorgon bär det av mot sydöst – mot Indiens dofter. Målet är att njuta av nuet, lära av yogisarna och vara tillsammans med mig själv. Jag ska bara lägga den sista handen vid packningen. Tabletter mot diverse, skor, sjal, långärmat, yogamattan, solglasögon och mitt MANUS. 232 sidor om Saga Widerbeck och de andra på Smedjegatan.

Jag har lovat mig själv att vila ögonen -minst tre dagar innan jag börjar läsa det igen. Avstånd ger perspektiv på situationer och beskrivningar. Hänger det ihop, är det logiskt, har jag glömt något, är det trovärdigt, har jag stavat rätt? Det ska bli spännande att se vad själen känner nu när fingrarna gjort sitt.

Go´vänner! Sannolikt blir det radioskugga, yoga och mycket ris i ett par veckor. ”The story does not end – it just takes a break.”

Ta hand om er!

Lämna en kommentar