Tiden stod still idag

Skrivet den 6 Mar, 2013 under Personligt | Inga kommentarer

En mycket ovan känsla av stillhet sänker sig över mitt skrivbord. Med mindre än hundra sidor kvar av sista redigeringsrundan så börjar det redan kännas tomt. Vem ska sen vårda och jobba med min lilla baby? Hur ska jag vara säker på ett det inte blir bättre än så här?

Hur länge som helst har jag längtat efter att få sätta tänderna i fortsättningen. Och allt medan jag utvecklat och redigerat Ettan så har också handlingen i Tvåan förändrats. Och trots längtan så känns det ändå som att något definitivt närmar sig. Slutet. Konstig känsla. Som om jag står i en återvändsgränd och inte kommer vidare.

Stillhet och tomhet.

Det är över lag en väldigt lugn dag. Jag hade förmånen att få luncha med två väldigt trevliga, intressanta, intelligenta personer. Trevliga samtal som piggar upp. Jag promenerade sakta hemåt. Mejlen är ovanligt tyst. Det mesta på att-göra-listan är avprickat. En ovanligt stillsam men vacker dag i början av mars.

P1000073

Lämna en kommentar