Tiden flyger

Skrivet den 6 Mar, 2012 under Okategoriserade | 2 kommentarer

Med huvudet i dammiga lådor letade vi kort på John. Han tar snart studenten. Den här lille glade parveln. Osannolikt vad tiden går fort. Vi satt igår kväll och bläddrade bland gamla fotografier, den analoga typen ni vet. John svarar i telefonen, John badar, John lär sig simma, John äter spaghetti och John dushar. Alltid lika glad.
Att blicka tillbaka är både glädje och sorg. Att ha fått vara med honom, med dem, så länge, fått dela så mycket med dem är underbart, samtidigt som det gått för fort. Jag vill göra om alltihop. Jag vill lära honom gå, sjunga Imse Vimse, äta själv, cykla och allt det där som han nu kan bättre än jag. Jag vill gå på fler skolavslutningar, simkurser och hockeymatcher. Det kan väl inte bara ta slut?

Och nu tar han snart studenten… Bara tre månader kvar. Det ska fixas mottagning, fint plakat och present. Han kommer att tycka att det är en milstolpe i livet. Jag tycker hela han varit en milstolpe. En underbar pinne att hänga upp sitt liv på i snart 19 år. Världens gladaste! Gud vad man önskar dem lycka och välgång! Hurra, hurra, HURRA!

2 Kommentarer

  1. Ebba
    6 mars, 2012

    Om du saknar småbarnstiden är Hugo din, precis när du vill 😉

    Reply

Lämna en kommentar