The name of the game

Skrivet den 27 Apr, 2011 under Okategoriserade | Inga kommentarer

Det är bara att bita ihop. Surt som fan, och ont gör det men biter det gör jag. Och jag ger mig inte! Jag intalar mig att det hör till spelet, att det inte ska vara lätt och att man måste kämpa som en iller för att lyckas, ta tjuren vid hornen, slita som en bäver och gno som en gnu. (Nu kommer jag inte på fler liknelser.)

Nåväl. Idag kom första refuseringsbrevet. De vill inte ha Bara människor. Fast jag vet att den är bra, nervkittlande och roar, så vill de inte ge ut den. Den passar inte in i det lilla utrymme som finns. Vad är det som passar in då, undrar jag? Allt som skrivits av någon som är kändis? Som om det är en garanti för att något är välskrivet, roligt, intressant. Det är okej och jag biter ihop och kämpar vidare. Ännu är slaget inte förlorat.

Trist bara att skrivandet ska komma till en fas med ständigt behov av att uppmana stridsvilja och ny energi för att orka vidare. Det förtar liksom hela nöjet med att skriva. Lusten att skapa, hitta på, formulera mig försvinner i ett flöde av frustration över att inte bli accepterad. Hur länge orkar man det?

Trist, sa Bull. Visst, sa Bill. Det kommer fler. Funderar på att posta ett positivt besked till mig själv, bara för att få känna hur det känns att läsa. ”Tack för ditt fina manus. JAG kommer att ge ut det!”

Lämna en kommentar