Text till baksidan

Skrivet den 10 Maj, 2011 under Okategoriserade | En kommentar

Baksidan är viktig. På baksidan skulle det kunna stå så här:

Journalisten Saga Widerbeck har länge drömt om att flytta tillbaka till den stad hon växte upp i. Efter år av kringflackande vågar hon språnget och köper en mindre hyresfastighet, med en ledig lägenhet, i sin barndomsstad.

   Men detta är en liten stad. Trång och påträngande på olika sätt. Alla känner alla och att återvända betyder inte bara att en dröm går i uppfyllelse, det betyder också att Saga måste möta dem som bor där.

   Under många år har Saga, på avstånd, följt några av dem hon mötte som ung, sökt efter möjligheten att visa dem vad hon kan och vem hon är, sitt riktiga jag, för att visa att hon inte är den Saga de en gång inte såg. Hon har funnit ett nystan av oegentligheter som hon läckt till sin redaktionschef. Hon är säker på att han ska nappa och ge henne uppdraget att skriva om härvan och hon har därmed motivet för flytten i sin hand, för nu vill hon vara nära. Hon vill se hur de inblandade reagerar.

1 Kommentar

  1. Ann
    16 maj, 2011

    Låter spännande, det har kommit med ett inte för mycket bara, tror jag. för att visa att hon inte är den Saga de en gång inte såg det sista inte kanske ska bort? Skrev hon som inte har ett skit med saken att göra.

    Reply

Lämna en kommentar