Ten days to go

Skrivet den 9 Feb, 2011 under Om skrivande | En kommentar

Myggspray, kaffepulver, lång kjol, visum och lite annat smått och gott. Allt det kommer jag att behöva fixa innan jag ska åka. Lite varmare, risk för sol på näsan, varma dofter och ont i lederna. Olja, mycket olja. Så kommer det att bli.

Men innan jag åker ska jag skriva så mycket jag orkar. Intrigen tätnar, varje kapitel fjår sin cliffhanger. Personerna blir allt tydligare. De har uppfattningar om varandra, även om de inte känner varandra. Så som det är med människor. Det är intrasslade i varandra på sätt de inte ens kände till. Nyfiken? Bra! Mer kommer. Jag har skrivit 36 kapitel nu. Målet är närmare 80. Så snart är jag halvvägs. Då händer det…

1 Kommentar

  1. Pia Fahl Blomqvist
    9 februari, 2011

    Blir definitivt nyfiken:)! På vart du ska resa men ännu mer på storyn…

    Reply

Lämna en kommentar