Tålamod lönar sig! Osynlig syns i världspressen.

Skrivet den 28 Jan, 2014 under Varumärke | Inga kommentarer

Att ge sig in på något nytt kan ibland vara tufft. Jag är nog inte ensam om att ibland känna hur uppgivenheten nafsar mig i nacken. Nu gör jag mitt bästa för att springa fort, så att den inte når mig. Men ibland är det nära. Det här med att ge sig in i en ny bransch, på ett nytt område, att skapa sig en ny plattform och visa för omvärlden att man duger eller till och med kan bidra med något riktigt bra, det är inte lätt. Och det tar tid.

Ett bra sätt att skaffa ny energi det är att skaffa sig goda förebilder, som visar att det går. Man kan inte annat än beundra personer som med envishet håller fast vid sina idéer och kämpar på, försöker förstå sitt sammanhang och ser till att skaffa sig rätt förutsättningar. Och som har tålamodet!

Två tjejer som jag haft förmånen att följa under några år är Terese Alstin och Anna Haupt som utvecklat den osynliga cykelhjälmen Hövding. Vilken resa ni gjort! Och se … I förra helgens The Wall Street Journal står det att läsa om er och hjälmen – EN HEL SIDA! WoW! Ni inspirerar!

IMG_4078

Lämna en kommentar