Synkronisitet

Skrivet den 18 Apr, 2012 under Okategoriserade | En kommentar

Allt hänger ihop med allt. Det finns en mening med och livet förser oss med det vi behöver. De bra dagarna så tror jag verkligen att det är så. Men jag måste väl erkänna att alla dagar är inte bra. Många gånger så simmar jag motströms också…
Men jag tänkte att han som är ny i vår lilla styrelse, han känner en tjej som jag känner, som dök upp på en träff en gång där en annan tjej också var. Hon bor inte så långt ifrån mig och hennes ena granne jobbar tydligen på ett ställe där jag känner en annan tjej som också jobbat. Eller hur var det?
Håll ögonen öppna. Allt kan hända när som helst. Den du möter kan vara den som öppnar en dörr, lyfter luren för ett samtal eller får dig att förstå något du länge funderat över.
Så jag tänkte att, om det är så att, det finns ett förlag där ute som behöver fylla på sin utgivning med en spänningsroman, så har jag en. Den är fylld av intriger, härliga karaktärer och den vill tala om för läsaren att allt inte alltid är som vi tror.
I varje människa bor de erfarenheter vi haft, de som präglat oss. Oavsett om vi ser det eller inte, och där börjar huvudpersonen sin resa. Det hon lever med vill hon ändra på, ställa till rätta, för att kunna komma till ro, komma hem. Väl där möter hon människor som en gång påverkat henne, och hon inser att tiden satt sina spår.
Precis så tänker jag säga till min kompis granne som känner den där personen som sannolikt skulle behöva en underhållande spänningsroman i sin utgivning.

1 Kommentar

  1. Ann
    22 april, 2012

    Och var det inte så någon sa på det där skrivarminglet vi var på att vi behöver tala om vad vi vill ha för att även andra ska veta. Att när vi uttalar det blir det lättare för vår omgivning att hålla ögon och öron öppna. Klart det finns ett förlag där ute, ett som blir först, för det finns flera som kommer att ångra sej.

    Reply

Lämna en kommentar