Stoppa t i d e n

Skrivet den 22 Maj, 2013 under Personligt | Inga kommentarer

Mitt i livet och mitt i ett slags personligt paradigmskift. Jag skulle vilja stanna tiden och bara sitta här en stund, betrakta allt som är på gång och fundera på hur det hade varit om jag bara hade kört på. Hur hade livet sett ut då? Jag tänker på Sliding doors, filmen ni vet. Och jag är så glad att jag hoppade på rätt tåg, då för tio år sedan. Mitt eget tåg, som jag kör själv.

Sen går tåget, eller kanske tiden, lite för fort. Men jag tänker att det är ju lätt ordnat. Det går alltid att ljuga om sin ålder :-)), eller fixa till det yttre med lite kräm, eller ljus. Och om jag dessutom fastar lite då och då så sägs det ju att man kan bli 110 år utan ha några som helst krämpor. Låter ju fantastiskt.

Hittade den här annonsen i en flygplanstidning för ett tag sedan. Värt att testa?

IMG_1648

 

Lämna en kommentar