Statusrapport torsdagen den 7 februari

Skrivet den 7 Feb, 2013 under Personligt | 2 kommentarer

De senaste veckorna har gått i bokstävernas tecken. Nya, omformade, transformerade och outtalade, nedskrivna bokstäver. Jag har redigerat och redigerat. Skrattat och slitit mitt hår. Redaktörens kommentarer har ibland varit klockrena – check och håller med – och ibland lite knepiga att förstå. Men det är väl så det ska vara. Och nu är jag igenom på andra sidan. Manus återsänt till redaktör. Check!

Så nu unnar jag mig soffläge för en kväll. B a r a ligga still och zappa runt bland kanalerna. Fastnar på TV4:as Allt faller och tänker att jag hoppas min roman ska mottas som insiktsfull och underhållande. Lagom djup och kanske lite melankolisk. Ett komprimerat drama i nutidsmiljö där intriger vävs samman och sen löses upp, sakta som en treo i vatten. Förhoppningsvis omöjlig att lägga ifrån sig. Så vill jag att det ska stå.

Nästa vecka ska jag börja planera för bokaktiviteter, kanske ett releaseparty? Det vore kul! Vad sägs om 4 september?

IMG_1499

2 Kommentarer

  1. Anneli
    7 februari, 2013

    Vad spännande! Med både redigering och kommende releaseparty! 🙂

    Reply

Lämna en kommentar