Släng dig i väggen Alvtegen

Skrivet den 11 Maj, 2012 under Okategoriserade | Inga kommentarer
Nästa vecka kommer att bli en bra vecka. En väldigt bra vecka. Äntligen har jag möten inbokade som jag hoppas ska ge mig en fingervisning om vart saker och ting är på väg. Jag hoppas att det blir DEN veckan då allting kommer att falla på plats, hända. SÅ spännande. Allt jobb jag lagt ner, allt stretande i motvind, kanske övergår i något annat. Jag hoppas!
Och när man väntar på något gott så händer andra bra saker. Som att man får energi. Jag har prickat av flera saker på den där fördömt tråkiga att-göra-listan idag. Jag har författat ett följebrev som jag faktiskt är riktigt nöjd med. Som kommer att få förlagen att förstå att både Alvtegen och Auster kan slänga sig i väggen när jag blir utgiven. Missförstå mig inte – jag gillar Karin Alvtegen och älskar Paul Auster. Men min historia är också bra.
Dessutom fick sonen sommarjobbet som han sökt, bland många andra, efter en tuff intervju! Yes! Han är glad – och då är jag glad. Så funkar det!

Lämna en kommentar