Sista kapitlet IGEN

Skrivet den 27 Nov, 2012 under Om skrivande | Inga kommentarer

Sista kapitlet i Bara Människor

Så var det gjort. Alla 77 kapitlen har fått en genomlysning och intrigerna har blivit mer gåtfulla. Huvudkaraktären har vässats till lite ytterligare och det som förklarades för tidigt har tryckts längst bak i manus. Jag har kommit till sista kapitlet. Igen.
Vad händer nu då?
Möte med ett förlag. På tisdag. Hörde ni – MÖTE MED ETT FÖRLAG.
Jag hade trott att jag skulle vara jublande glad över att manus kanske blir bok. Men efter alla dessa år, jo för det handlar om år nu, så känns det ändå inte så mycket. Jo förresten, kanske lite omtumlande. Men också lite uppgivet för jag hade trott att det var enklare.
Att skriva handlar om tålamod. Något jag kanske inte varit känd för men gud vad jag tränat sen jag började skriva, och skriva om, och skriva om, och skriva om.

Lämna en kommentar