Saker att bli glad av

Skrivet den 15 Jul, 2012 under Okategoriserade | Inga kommentarer

När det regnar ute så får man leta efter andra glädjeämnen än vädret. (Även om det är det som ALLA pratar om.) Själv letade jag i klädhögen från de varmare veckorna och hittade den här. En ”gladtröja”. Det räcker att jag tittar på de dansande grodorna så blir jag på bättre humör.
Vad annars att glädjas åt? Möjligheten att rensa i hyllorna, att städa kylskåpet, att lägga tid på en god måltid, att läsa en bok, att jobba sig igenom strykhögen, att fundera över livet, kanske?
Jag ska betala räkningar. Och försöka göra det med ett leende på läpparna, genom att tänka på de dansande grodorna jag har på magen och på hur varmt det var den där dagen på Ibiza när solen gassade över oss, folk spelade boll på stranden och salladen var så där krispigt god. Vad betyder väl lite väder?

Lämna en kommentar