Så lite det behövs

Skrivet den 25 Okt, 2010 under Personligt | Inga kommentarer

”Du ser glad ut. Bra!” Kvinnan bredvid mig ler och ser uppriktigt ut som om hon menar vad hon säger. Förvånad ler jag mot henne.
Varje dag är full av aktiviteter. Många saker gör jag riktigt bra, andra lite mindre bra men det duger. Ändå tycker jag väl oftast att jag borde kunnat klämma in lite till, kanske kunde jag ha hunnit med Det också, eller tagit tag i den där surdegen. Jag är dålig på att ge mig själv ”cred” helt enkelt. Känns det igen?
Ikväll lyssnade jag en stund på en känd inspiratör. Hon talade, och skojade, om våra tillkortakommanden och vår oförmåga att känna oss nöjda. ”Vi laddar oss alldeles för sällan med positiva tankar och tömmer oss alltför ofta på energi” var hennes slutsats. Sant och kommunicerat hundratals gånger tidigare, tänkte jag. Men ändå en så viktig påminnelse.
Så här kommer den: Jag vet att jag duger som jag är, gör så gott jag kan och är värd all kärlek jag kan få!
Där satt den! Tack du kvinna i svart kofta och vackert rött halsband som satt bredvid mig ikväll.
Och tack 4good för att ni skapar dessa härliga kvällar!

Lämna en kommentar