Så där lite lagom galet – och kul

Skrivet den 8 Mar, 2014 under Personligt | 2 kommentarer

Visst, man måste våga ge sig hän ibland för att det ska hända lite saker i livet. Det vet man väl! Och jag tycker väl att jag är rätt modig – ibland. Och att det händer roliga saker i mitt liv – ganska ofta.

Men så möter man sin överman/kvinna. Igår träffade jag Ove Sandström, mannen bakom ”Hur gör djur?” och mängder av scenkreationer. Bland annat har han gjort kläder till ABBA, Zarah Leander, hur många schlagerartister genom åren. Han talar ALLA språk flytande, och han kan ALLT om djur och säger sig ändå aldrig ha haft en dröm om vad han vill göra. Han har bara gjort! Kul att träffa Ove, kul att höra, och kul att få klämma på gammal ABBA-rekvisita. Ove är definitivt galen – smått galen – så där som alla borde vara. Tack Anna-Karin för en absolut FAB kväll!

20140308-185335.jpg

Och idag har jag vinkat till fina författarinnan Åsa Hellberg, som släppte sin nya bok En liten värld. Vinkat till Åsa där hon satt i ett skyltfönster och såg snygg ut. Galet? Ja kanske! Men roligt! Nu längtar jag efter att få börja läsa Åsas nya bok.

20140308-185354.jpg

2 Kommentarer

 1. Åsa Hellberg
  9 mars, 2014

  Tusen tack för att du kom, och roligt att äntligen träffas live.

  Kram Åsa

  Reply
  • Anne Liljeroth
   9 mars, 2014

   Åsa, jag hoppas få tillfälle ses snart igen! När jag läst din bok! Nu ska den få följa med på resa till Marrakech nästa vecka! Kram och tack för att jag fick komma

   Reply

Lämna en kommentar