Recenserad och lite till

Skrivet den 20 Sep, 2013 under Personligt | 2 kommentarer

Det är med dubbelbottnade känslor som jag idag läste min första riktiga recension. Och tänk den höll. Att läsa att redaktören, i det här fallet Åsa Mwansa, har förstått hur jag vill skriva, vad jag vill berätta… Det är som att luften går ur, av lättnad.

För det här med att gestalta något – ja det vet alla som skriver vad det betyder – det är svårt, och det är något som man inte vet om man lyckats med förrän läsarna berättar vad de läst.

”Precis som i verkliga livet är varje person mångfacetterad och kan ha syften för sina handlingar som inte alltid är helt uppenbara”, skriver Åsa. Och det är precis vad jag vill berätta.

IMG_2990

Ovanför recensionen lite bakgrund om mig. Mer går också att läsa på tidningen Resumés sida, där jag berättar om tiden för min utmattningsdepression. Det är sååå bra att press och stress nu uppmärksammas på många olika håll, bland annat på ett bra satt av Resumé. Jag kommer att följa deras arbete med stort intresse.

 

2 Kommentarer

  1. Annika
    20 september, 2013

    Tjoho, ta mig fan! 🙂

    Reply

Lämna en kommentar