Produktionseffektivitet – six days to go

Skrivet den 13 Feb, 2011 under Om skrivande | Inga kommentarer

Aldrig tidigare har jag upplevt ett sånt flyt i skrivandet. En halvt manus på en vecka. Men fortfarande en hel del kvar att önska. Jag måste skriva om början. Den är seg nu när jag vet vart historien bär. Sen läsa, redigera, ändra, ändra igen innan modet att skicka infinner sig. Just nu är Millan Swedmark min favoritgestalt. Hennes granne, Wille Weber, är däremot en riktig typ. Kallas för övrigt för Grillen, för att han röker så mycket. (Fyndigt va?) Jag mår lite dåligt av att skriva om honom.

Sex dagar till avresa. Jag lär inte hinna klart. Gåtan runt de bruna kuverten lär bli hängande i luften. Mitt i packningen antagligen. Tunn solklänning, bomullssjal och flipflops. Ärligt talat, har jag i dagsläget ingen aning om vart kuverten ska sluta. Tre alternativa scenarios hänger i luften. Vi får se vart det bär.

Lämna en kommentar