Pratat stress på Marknadsföreningen

Skrivet den 29 Nov, 2013 under Personligt | 3 kommentarer

Marknadsföreningen i Stockholm arrangerade igår ett samtal om stress och utmattning. Jag berättade min historia, vi pratade om vad stress är och vad den gör med oss. VILKET bra samtal det blev! Jag är så glad att ämnet engagerar. Deltagarna var nyfikna och delade med sig av både egna erfarenheter och tips. Kan inte var bättre. Genom att lyfta frågan och vara medvetna om vilka som är i riskzonen, hur vanligt det är och vilka tecknen är så kan vi hjälpas åt att förändra både attityden till och antalet som hamnar i utmattningstillstånd.
Tack Marknadsföreningen för att jag fick komma och dela!

IMG_3688

3 Kommentarer

 1. Elinor
  2 december, 2013

  Hej Anne, stort tack för en bra eftermiddag, det blev verkligen många bra diskussioner och samtal. Du nämnde vid något tillfälle en bok om stress som du tyckte var bra, skriven av en läkare på Karolinska om jag minns rätt. Kan du sända mig namn på boken och författaren? Med vänliga hälsningar, Elinor Eriksson

  Reply
  • Anne Liljeroth
   2 december, 2013

   Hej Elinor,
   Vad roligt att du uppskattade eftermiddagen. Boken jag pratade om heter: Ur balans och är skriven av Aleksander Perski. Han skriver också lite om utmattning i senaste numret (nr 49) av Hemmets Journal, där jag också är intervjuad. Jag tror den fortfarande finns att köpa. Nytt nummer på tisdagar tror jag. Adventshälsningar Anne

   Reply
   • Elinor
    2 december, 2013

    Tack för snabbt svar Anne! Ska se till att få tag på både bok och tidning.

    Vi hörs igen!

    //Elinor

    Reply

Lämna en kommentar